Historien om The Branch

Vi i The Branch består av tre gutter, fra nord, sør og midt i Norge. Da vi gikk på animasjonslinja på Høgskulen i Volda, fant vi ut av at vi hadde god kjemi. Sammen produserte vi en rekke kortfilmer som ble en megasuksess, (blant et par stykker). Da vi gikk siste året på studiet, bestemte vi oss for å følge drømmen; å starte en bedrift. Bedriften ble oppkalt etter vårt første samarbeidsprosjekt; ‘On The Branch’. Vi meldte oss derfor på et entreprenørskapskurs og var i gang som et Aksjeselskap i løpet av sommeren 2021.

Peter A. Clayborough

Daglig leder/animatør

peter@thebranch.no

+47 98 40 85 45

Peter fra Trondheim, har alltid hatt en lidenskap for filmskaping. Siden han var liten, ble han stadig inspirert av det han så på TV, og fikk kamerater med seg for å lage videoer. I senere år oppdaget han hvordan han kunne bruke animasjon for å fortelle historiene sine. Uten kameracrew og kulisser, kunne han produsere fortellingen sin fra start til slutt. Lidenskapen hans førte han til en bachelorgrad i animasjon, og han har ikke sett tilbake siden.

Audun A. E. Løkås

Prosjektleder/animatør

audun@thebranch.no

+47 41 36 78 52

Audun er vokst opp i Fiskerihovedstaden Båtsfjord, en liten plass i Finnmark. Hele livet har tegning og film vært et tidsfordriv. Mattebøkene var fylt med skisser av rare karakterer. Mobiltelefonen var fylt med fiksjonelle filmfortellinger. Så til tross for å ha kommet fra en slekt med fiskere, var det naturlige karrierevalget for Audun å følge drømmen om å lage tegnefilm. Dette førte han til Høgskulen i Volda.

Magne Skagen

Kreativ leder/animatør

magne@thebranch.no

+47 41 25 68 21

Magne kommer fra Lillesand og er din gjennomsnittlige Fårikål-kjenner. Han har tegnet så lenge han kan huske. Da han senere fant ut at han kunne få tegningene til å bevege seg gjennom animasjon var han solgt. Etter skolen brukte Magne og en god venn å møtes i kjelleren for å lage egne videospill. Noe som også førte til en interesse for programmering.